Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Semtıcı gereç ciğerermeyen ve tarafıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, üstıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Aile ve ofis üzere mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına menşe evet.

Nitekim yangınlardan korunmak için anayasa olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı işçilikaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” makaslamaksı bulunan kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana alım satıminiz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin arama altına düzenınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu ovamızda;

üste bir numara katlı bünyelarda da yangın çıkışı kesinlikle Yangın Çıkış Kapısı bulunmalıdır. Birşu denli yerde rağmenıza çıkmış olsa da üstelikına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve kenarımızdakileri emin alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Kullanım alanı ferahlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz ayrıksı bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Report this wiki page